Arz-Taleple büyüyen Şer Netwoklerinden Nemalananlar

Yasalardan, ahlaktan ve ortak değerlerden muaf suç networklerinden nemalananlar da en az bu networkleri yönetenler kadar ahlaksız, suçlu ve toplumu ayakta tutan ortak değerlerin yerle bir edilmesinde etkindirler.

via elamidirius.blogspot

KURUMSAL DESTEKLİ NİTELİKLİ İFTİRA ÜRETİCİLERİNDEN BESLENEN YAPILARLA NASIL MÜCADELE EDİLMELİDİR?

Yalan ve iftiradan beslenenlerin örgütlülüğü çözülmedikçe bu meseleye kökten bir darbe inmez..

Barolar suç işleyen, suça ortak olan, organize nitelikli iftiraları üretenlerden nemalanan avukatlardan sorumludurlar.

Bir Anneye karşı nitelikli iftiralar üreten RİZELİ AVUKAT SERPİL ALÇIN vakıası




KAZAN/KAZAN FORMÜLÜYLE ÇALIŞAN ÇETELEŞMELER ADLİYE KORİDORLARINA KADAR SIZMIŞ VAZİYETTE...

Fatih Kemal Altaylı ve Nagihan Gür Altaylı'nın Rizeli Avukatları Serpil Alçın'ın Mahkeme kayıtlarına geçirdiği bknz NİTELİKLİ İFTİRALARDA EMNİYET VE YARGI BİRİMLERİNİN SORUMLULUĞU MERCEK ALTINA ALINMASI GEREKEN ÖNEMLİ BİR KONUDUR. Adı geçen şahıslar, vatandaşa karşı objektif olması ve eşit mesafede yaklaşması gereken hukuku Alis'in hayatında maddi manevi yılgınlık yaratmak için TAKTİKSEL olarak kullanmaktadırlar. Hukuku şahsi çıkarlar için suistimal edenleri açığa çıkarması beklenen müzekkereler maalesef mahkeme başkanlarının dikkatini cezp edememiştir (?) Bir annenin annelik ve kadınlık kimliğini hedef alan düzeysiz algı yönetimine paralel olarak mahkemeler üzerinden sistematik ve kapsamlı yıldırma girişimi söz konusu olmuştur. 

Manevi saldırıların yarattığı elem ve kederin yanında, evladı için hak mücadelesi veren bir anneyi Anadolu 15.İcra müdürlüğünde icra takibine aldırmaya kadar giden sürecin baştan sona bütüncül bir bakışla tekrar ele alınması gerekir. Ortada görmezden gelinemeyecek kadar derin ve geniş çaplı hak ihlalleri vardır. Suçlular yargılanmalı, hak yerini bulmalıdır.

Nitelikli iftiraları hangi kaynaklardan edindiklerini RİZELİ AVUKAT SERPİL ALÇIN başta olmak üzere davacı tarafa atılan nitelikli iftiranın kaynağını yetkili birimlere isim ve adreslerle vermekle mükelleftirler.

İnsan onur ve haysiyetini ayaklar altına alan, bin bir türlü filmlerin döndüğü organize adi suç şebekesinin Emniyet ve Adliye ayağı ortaya çıkartılmaz ise devlet, en kilit kurumlarıyla bu düzeneğin ortağı olmaktan kendini kurtaramaz!

İftiranın servis edildiği network, Alis'e yönelik zincirleme olarak çıkartılan uzaklaştırma kararları ve açılan davalarda davacı tarafın işine gelecek düzeneği hazırlamakla kalmamış, Alis'in iki davasına bakan Erzurumlu Avukat Rıza Yıldırımın da sürece dair Alis lehine davranmadığı da kayıtlara geçmiştir.

Bahse konu şahıslar kimlerin telkinleriyle hareket ettiklerini izah etmekten asla kaçamazlar.

Yozgatlı Avukat Nagihan Gür Altaylı, Rizeli Avukat Serpil Alçın, Erzurumlu Avukat Rıza Yıldırım... Bu üç avukatın avukatlık mesleğine halel getirecek eylemleri kayıt altına alınarak bağlı bulundukları barolarca değerlendirilmek zorundadır.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"