Etnik ve mezhepsel faşizme sırtını yaslayanların bizlere verdiği mesaj

Anlaşılan o ki; Aleviler ve Kürtler olarak ağzımızla kuş da tutsak tekçi zihniyetin ayrıcalıklarından nemalanan kifayetsiz muhterislerin örgütlü zulmünden kurtulamayacağız. Arkadaşlık, komşuluk, dostluk gibi ortak değerleri şahsi menfaatleri uğruna çöp edecek kadar ileri gittiler.

via alismetamorphosis@blogspot

Makedonya Kralı II.Filip'in yöntemleriyle ailemden bile adam devşirmişler

Rüşvetle ve şantajla adam satın alan II.Filip'e kızmayacaksınız, doğruyu bilip yanlışa koşana, yaptığı yanlışın ortaya çıkmayacağını zannedip gemi azıya alana kızacaksınız... 

Sağ faşizmi zaten biliyorduk, buna paramiliterleşen sol gerçeğini eklemekte geç kaldık...

Türk solu birçok siyasi oluşumda olduğu gibi sistemin yedeğine düşüp paramiliterleşirken, çocuklarımız ve gençlerimiz uyuşturucu/fuhuş/internette dönen yolsuzluk bataklığından çıkamıyor. Ulusolcu ünlü avukatlar derin devlete çalışan suikastçıların avukatlığını yapıyor. Baro başkanlığı yapmış figürler ultra zenginlerin sapkın çocuklarının suçlarını aklamak için savunmada yerini alıyor. Goşistlerin en "devrimci" eylemleri, VIP fetö'cüleri ve daha başka suçluları hatırı sayılır ücretler karşılığında yurt dışına çıkarmak.

Kazan/kazan formülüyle yolunu bulan sağlı sollu bir avuç azınlık 

Sistemi kendilerine yontan kemikleşmiş güç odakları taş atıp da kollarını yormuyorlar. Ağaç yaşken eğilir düsturundan hareketle halk çocuklarını siber çetelerin de eklendiği devasa suç mahallerinde harcayarak yollarını buluyorlar. Gençlerimizi narko/mafya yapılanmalarının yanında ülkenin yağından balından haksız yollardan nemalanan ikiyüzlü kan emicilerin gazabından korumak mümkün olmuyor.

Bu ülkede "velayeti fahişeden bile zor alırlar"mış.

Biz Alevi Kürtler ağzımızla kuş tutsak yine de bu aşağılık zümrenin zulmünden kurtulamayacağız..!

Meğer bunlar beni türlü alicengiz oyunlarıyla fahişeliğin bile altındaki bir seviyede göstermişler yıllarca. Kurumsal gücü elinde tutan apoletli vesayetçiler bir taraftan, biti sonradan kanlanan cübbeli vesayetçilerle cemaat/hemşerilik çıkar ağları diğer taraftan, kirli zihin haritalarında yer etmiş ne kadar yalan ve iftira varsa bizler aleyhindeki nitelikli iftira düzeneklerinde kullanıyorlar. KENDİ REZİLLİKLERİNİ kurumlardaki uzantıları üzerinden profesyonel dikkat çeldirmelerle benim gibi Alevi Kürtlerin üzerine yıkıyorlar.

Dikkat çeldirme mi otomasyon hatası mı: Bknz.

Yıllardır süren ve tesadüflerle ya da dikkat hatasıyla izah edilemeyen otomasyona bağlanmış profesyonel bir dikkat çeldirme durumu var. Sosyal ve fiziki çevremde toplumun hoş karşılamayacağı ne kadar eylem ve davranış varsa bunları benimle ilişkilendiren profesyonel bir düzenekle itibar suikastı yapıyorlar. Eylemlerin asıl sahipleri ya Türk etnisitesinden ya da Sünni mezhebinden. Her iki kimliğe halel gelmemesi uğruna etrafımda ne kadar kötü örnek varsa bunları Alevi bir Kürt olan benimle ilişkilendirdiler. Somut birçok örnek olay var*. Telefonlara yüklenen casus yazılımlarla her tür hileyi yapıyorlar. Ses ve görüntü algoritmamız dahil kişisel bilgilerimizi kullanarak onur ve haysiyetimizi, can ve mal güvenliğimizi ayaklar altına alıyorlar. Zaman içerisinde dikkat çeldirmeleri, bu işi sektöre çeviren paramiliter itibarsızlaştırma çetelerine devrettiler. Müşterilerinin** talepleri doğrultusunda gerçek hayatta eşgal benzerlikleri, sosyal medyada foto/video montajlarıyla yıllardır haysiyet cellatlığı yapıyorlar. Dava soruşturmalarımı çeteye çalışan kişi ve adreslere yönlendiriyorlar. Mahkemeleri resmi olmayan kanallardan nitelikli iftiralarla manipule ediyorlar.

Can güvenliğimizi, konut dokunulmazlığımızı yok sayan, kirli zihin haritalarına uyumlu tezgah ve kumpaslarla onur ve haysiyetimizi psikolojik savaş malzemesi yapan,  çoluk çocuğumuza hallenen, mezardaki babamıza kadar o leş dillerini uzatan aşağılık bir düşmanlık örneği sergilediler.

On küsür yıldır tekrar eden kurumsal destekli saldırıların hedefindeyim.

Eğer sistem politik ve hukuki uygulamalarında Alevilere ve Kürtlere "Boşuna iyi insan olmak için çabalamayın" mesajını veriyorsa husumeti çıkaran kurum devletin ta kendisidir. 

En pespaye insanları dahi Türk ve Sünni kimliklerine halel gelmemesi uğruna etnik veya mezhepsel ayrıcalıklarla bizlerden üstün tutan tekçilik zihniyeti sahibine de huzur vermeyecektir.

(*) Evli adamlarla gizli kapaklı ilişki yaşayan, yaşadığı ilişki açığa çıkmasın diye bu durumu benim üzerine yıkmaya çalışanların olduğunu biliyorum. İftiralar bununla sınırlı kalsa iyiydi. O tarihten sonra otomasyona bağlanmış gibi ısrarla başkalarının uygunsuz eylemlerini benim haneme yazan profesyonel dikkat çeldirmelerle saldırdılar. Birkaç somut örnekle açıklamak gerekirse: Evliyken internette tanıştığı adamlarla aşk yaşayan, millete alış-veriş yaptıran, randevulaşıp plazalardaki dairelerde farklı farklı adamlarla ilişkiye giren o TMSF çalışanının eşi ben değilim mesela. Ya da 2013'te evliyken gittiği Okan Üniversitesi Satış Pazarlama Bölümündeki Malatyalı hocasına aşkını ilan eden kadın da ben değlim. Kocasını döven, hırpalayan manyak hele hiç değilim. Çevremdeki olayların benim üzerime yıkıldığı başka örnekler de var. Emniyet İstihbarattan birileriyle gizli kapaklı ilişki yaşayan, psiko-siber tezgah ve oyunlarla zengin sevgili avına çıkan o kadınlardan hiç değilim mesela. Onların adresi evlerini başka yere taşısalar da belli. Ya da kızkardeşi evli bir özel harekatçıyla ilişkisi olan Sibel benim ablam Sibel değil, eski binadan komşum Sibel. Bir diğer örnek; evlilik vaadine kanarak cemaatçi sevgilisinin peşine takılıp Oslo'dan gelen, 2014-2016 boyunca bu ırkçı sevgilisinin mahrem hallerde gizli çekim yapıp ortalığa servis ettiği Karslı kadın (ters kowboy) ben değilim. Liste uzun..! Apartmandaki paravan kontratlı daireleri randevu evine çevirip beni zan altında bırakan kişi ve adreslerle Emniyetteki bağlantıları hâlâ gün ışığına çıkarılmayı bekliyor.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"