Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Dijital suç ağlarıyla fuhuş çetelerinin iç içe geçtiği adi suç örgütleri kendilerine engel olanlardan öç almak için her yola başvuruyor. Sosyal medya ve internet oyunları üzerinden çocukların güvenini kazanan sapkın ve sosyopat karakterlerden seçilen troller "Sahipsiz ve Kimsesiz" gördükleri çocukları ölüme götüren psikolojik süreçleri yöneterek onları intihara sürüklüyor. Emniyet Teşkilatı ve Yargı Kurumu dijital dünyadaki suç ağlarına daha fazla hakim olacak mekanizmaları geliştirmek zorundadır. Çocuklarının güvenliğini ayrım gözetmeden sağlayamayan bir yapının "Devlet" saygınlığı kalmaz.


Dolandırıcı Cüneyt Pala'yı öldürmekten 12,5 yıl hapis cezası verilen Dilek Demir'in (Raperîn) kızı Berfin'i intihara götüren sürecin adli merciiler tarafından titizlikle incelenmesi gerekirdi. Olay münferit bir eylem izlenimi vermiyor. Namus Cinayeti işlediği için cezaevine giren anne Dilek Demir bir Anaokulu Öğretmeni ve aynı zamanda youtube'da milyonlarca takipçi tarafından sevilen ve izlenen bir ses sanatçısıydı. Dilek Demir'in cezaevine girmesinden kısa süre sonra kızı Berfin'in "intiharı" şüphelidir. Araştırılmalıdır. Olayın yaşanmasının ardından sosyal medyadaki hesapların konuyu ele alış biçimlerinden şüpheli gördüklerimizi, öldürülen Cüneyt Pala'yı haklı çıkarmak için Raperin'e yönelik saldırgan bir dil kullanan twitterdaki ekibi gerekirse ifşa edeceğiz.

Sosyal Medyada ahlaksız işlerin taşeronluğunu yapanlardan https://twitter.com/sehitsofi ve benzeri hesaplar takibe alınmalı. Bu hesabı kullanan şahıs aynı zamanda 2012 yılından itibaren Alis aleyhinde yürütülen kara propaganda ve algı yönetimindeki etkin isimlerdendir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"