Sağ ve sol paramilitarizmle iç içe geçen cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Rasyonel hukuk devleti hedefinden uzaklaşıp orman kanunlarının hakim olduğu Orta Doğu iklimine kaymak siyâsi bir tercih meselesidir...

via alismetamorphosis.blogspot

Bizleri hedef haline getiren sağ ve sol paramiliter çeteler*** ilk saldırılarını sosyal medya arkadaşlık listelerini ve telefon rehberlerini ele geçirerek yaptılar. Şu son on yıldır organize bir saldırının hedefindeyim. Beni zan altında bırakan tezgahlarda kırk yıldır görmediğim ilkokul arkadaşlarımdan, oğlumun ilkokul arkadaşlarının velilerine, hayatımda görmediğim ve hatta hiç tanımadığım akrabalarıma varana kadar kimseyi atlamamışlar. Yasa dışı dijital takiplerden elde ettikleri bağlantısal verileri telefon ve internet sahtekarlıklarında kullanıyorlar. Yazılarından alıntı yaptığım yazarlara kadar beni zan altında bırakan paylaşımlar yapıyorlar. Emniyette ve Yargıda güçlü bir yapılanmaları var. Bunlardan ne kendimizi ne çocuklarımızı koruyabiliyoruz. 

Blog yazılarım dışında şahsi olarak tanınmamı gerektirecek bir durumum olmamasına rağmen, kamusal alanda birbirinin tekrarı izaha muhtaç onlarca olayla karşılaşmanın bir tesadüf olmadığını anlamak ve bunun delillerine ulaşmak yıllarıma mal oldu. Saldırıların kurumsal bir arka planı olduğunu, 2017'den bu yana devam eden "taraflı, bağımlı, ve sorumsuz" yargı süreçlerinden anlamak işten değildi. Rezil bir düzen! Türk milletine "yattığın yerden para kazanacaksın" vaadiyle yaklaşan siber kumanda masaları, bu gidişle ulaştıkları hemen herkesi uygunsuz/absürt içerik üretimine ve "trollük mesleği"ne razı edecekler. Razı edemediklerini de kaset/kumpaslarla dize getirecekler. Tepeden tırnağa bir ahlaki erozyondur bunun adı!

En iyi bildikleri iş bel altı kurgu ve tezgahlarla insanların onur ve haysiyetini kendilerine sermaye yapmak. Aç köpekler bunlardan daha onur ve şeref sahibidir. Kişisel bilgilerimizle işinde gücündeki insanları kandırıyorlar yıllardır. Beni de zan altında bırakarak türlü risklerle karşı karşıya bırakıyorlar. On yıl boyunca eve gelen tesisatçıdan kapıya gelen kuryeye kadar ne çok absürtlükler yaşandı. Trollenen erkeklerin lakayt hal ve tavırlar almasının arka planı zamanla ortaya çıktı. Şimdi buınların hangi biriyle uğraşmak gerekiyor. Ailem ve akrabalarım dahil trollenen kifayetsiz muhterislerle mi yoksa organize saldırıları yapan çetelerle mi?

(***Sağ ve sol paramilitarizmin aynı kumanda masalarından yönetildiğini kirli zihin haritalarının dışa vurumu olan yalan ve iftiralardan biliyorum. Ahlaki ve bilişsel gelişimi kadük kalmış bu kumanda masaları bilinçaltlarına hakim olan, bastırdıkları ne kadar sapkın eğilim varsa (ensest, pedofili, zina, fuhuş, cinsel her tür obsesyon, hırsızlık) bizler aleyhindeki kurgu ve hikayelerde kullanıyorlar. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"