Liyakati terk eden kurumlar toplumun ortak değerlerini de alt-üst ediyor

 

Mesele Alevi Kürt bir kadın vatandaş olduğunda sağ ve sol paramilitarizm arasında kendiliğinden muazzam bir ittifak gerçekleşiyor

via alismetamorphosis.blogspot

Devletin kilit kurumlarında ve sosyal medya troll ağlarında koordine olan kazan/kazan formülünün işletildiği  organize suç yapılanmalarına karşı bireysel çabayla mücadele etmek neredeyse imkansız. Yargıda ve Emniyette örgütlenen organize çeteler dava kararlarını manipule edecek güçteler. Mahkemenin resmi kayıtlarına geçen kayıt dışı çok yüksek gelirimin olduğu, farklı bankalarda hesaplarımın olduğu, çok yüksek harcamalarımın olduğu iftirasına hiçbir işlem yapmayan yargı süreçleri bunun en somut örneğidir.

Yalanları ve iftiraları ortaya çıkmadığı sürece her tür ahlaksızlığı yaşam biçimi haline getiren insan modelleri: Avukat Nagihan Gür Altaylı ve Fatih Kemal Altaylı.

TMSF Yozgat kontenjanından avukat Nagihan Gür Altaylı'nın başlattığı akrep çukurundan farksız para-militer çetelerle saldırılar. Eş zamanlı olarak mahalle aralarına sızan organize suç yapılanmalarını nitelikli iftira düzenekleri için devreye koydular. Davaların emniyet soruşturmalarını cemaat/hemşerilik networküne çalışan kişi ve adreslere yönlendirerek yargı kararlarını manipule ettiler.  


CAPS - Çocuğumu dokuz yaşından itibaren eski eşimle evliliğe giden yolda kendisine basamak yapmış ve çocuğum lehine uzaklaştırma almasına rağmen ( İstanbul Anadolu 9. Aile Mahkemesi Esas No: 2017/102 - Karar No: 2017/104 ) Anadolu 11.Aile'de görülen velayet davasını yargıdaki bağlantılarıyla manipule etmiş istismarcı bir kadın ve basireti bağlanmış bir baba...  Herkese açık paylaşımlarına yapılan yorumda da CHP kadın kollarından bir yakınlarının güzel dilekleri... 2011'de Fatma Karasu adına paravan kontratla tutulan, ilk dört yıl boş bırakılan (sıfır elektrik, doğalgaz, su faturası) şaibeli daireyle bağlantılı organize suçları araştıracak güvenlik birimleri sanırım paralel devlet yapılanmalarının hizmetinde çalışıyor.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"