Emniyet ve Yargıdaki uzantılarıyla itibarsızlaştırmanın pazarını kuranlar

via alismetamorphosis.blogspot

Blog yazılarım dışında şahsi olarak tanınmamı gerektirecek herhangi bir durum olmamasına rağmen kamusal alanda izaha muhtaç birçok olayla karşılaştım. 2014'te startı verilen kara propaganda faaliyeti ikna kabiliyeti güçlü dijital manipulasyonlarla devam etti. Benzer süreçleri kayıt altına  aldığımda ortaya şüpheye yer bırakmayan profesyonel saldırı düzeneleri çıktı. 

Belli merkezlerde dizayn edilen manipulatif bilgi ve belgeler çok farklı sosyal ve siyasal çevrelere servis ediliyor. Böylelikle hedefteki kişi ve grupların yaşam alanları kadın/çocuk gözetmeksizin gasp ediliyor. Uzun yıllardır maruz kaldığım saldırıların derinliğini ve çapını hesaba kattığımda bu işin büyük bir pazarının olduğunu söyleyebilirim. 

İtibarsızlaştırma saldırılarının ilk nüveleri on yıl evvel görünmeye başladı. Manipulasyonun gücünü adım attığım her yerde görmek işten değildi. Yasa dışı dijital takiplerle, anlık/çoklu konum tespitleriyle ve eş zamanlı olarak mesaj gruplarındaki trollerle gittiğiniz her yere sizi zan altında bırakan uygunsuz içerikleri servis ediyorlar. Mahalledeki pazar esnafından randevu aldığınız doktora, davaların ve soruşturmaların yürütüldüğü Emniyet ve Yargı birimlerine, çocuğunuzun gittiği eğitim kurumuna kadar manipulasyonun gücünü hemen her yerde görebiliyorsunuz.

Bu işlerden maddi manevi nemalanan kişi ve gruplar sadece benim gibi zan altında bıraktıkları kişilerin değil trolledikleri kişilerin de hayatıyla oynuyorlar.

Benimle ilgili manipulasyonlarda çıtayı yükselttikleri kesin. Bütün düğmelere aynı anda basmışlar. Konut dokunulmazlığım yıllarca ihlal edilmiş. Ağına düşürdükleri reşit olmamış gençleri ya da paramiliter çeteye çalışan kişileri ağır hak ihlallerinde ve uygunsuz içerikleri üretmekte kullanmışlar. Çocuk istismarcısı adi çetelerin evimde çektiği görüntüler 2019 Şubat'ında twitter eskort sitelerinden çıktı. Gece uyurken bile evimde can güvenliğim olmadan yaşamışım. Tek yaşamama rağmen iki defa kapımın kilidini değiştirdim. 2020 Haziran'ında uzandığım yerde kaynağı muamma bir kimyasal zehirlenme yaşadım. 2011'den beri gireni çıkanı belli olmayan daireyle ilgili 2018'de mahalle karakoluna soruşturma başvurusunda bulunmama rağmen bir geri dönüş alamadığımı buraya not düşmeliyim. 

Tek yaşayan biri olmam, gelen gidenimin olmaması işlerini kolaylaştırmış. Oğlumu aleyhimdeki ağır ithamlara maruz bırakarak benden uzaklaştıranlar da bunlardan başkası değil. Zira cemaat/hemşerilik çıkar ağlarına çalışan paramiliter siber çetelerin kumanda masaları sadece mahalle aralarındaki adi çeteleri değil, akran ve siber zorbalıklarını da kumanda ediyor.

Emniyet ve Yargı birimleri beni ve oğlumu değil bu organize düzeneklere çalışan kişi ve adresleri korumayı tercih ediyor. Bu da demektir ki işin içinde Emniyet ve Yargıda çalışan bir kliğin bütün bu saldırı düzeneklerinde parmağı var. Yani bu kirli pastadan Emniyette ve Adliyede nemalananlar var. Maddi manevi yılgınlık yaratmaya ve usulüne uydurulan davalarla beni kriminalize etmeye programlı saldırıların halen sürüyor olması bunun en açık kanıtıdır.

İtibarsızlaştırmanın pazarını kuran bu çeteler film yapımcısı mantığıyla çalışıyorlar. İnternet hilelerinde ikna kabiliyetini artırmak için yüz algoritmanıza uyumlu kişileri buluyorlar. Yasa dışı veri akışıyla sürekli olarak yeni kurgu ve hikayeler üretiyorlar. Sanal gerçeklik ve deepfake gibi yapay zeka programlarıyla destekledikleri saldırılarını otomasyona bağlıyorlar. Paravan dairelerde ya da konut dokunulmazlığı ihlalleriyle girdikleri konutlarda uygunsuz içerikler üreterek insanları zan altıda bırakıyorlar. Müşterilerinin talepleri doğrultusunda hedefe koydukları kişilerin deepfake arayüzüne bir defalık para ödedikten sonra o arayüzü kullanarak yıllarca adınıza yayın ve paylaşımlar yapıyorlar. 

Kurumlara çöken organize çeteler aklınıza gelebilecek her tür iftirayı, sapkınlığı, ahlaksızlığı yapıyorlar. NİTELİKİ İFTİRA DÜZENEKLERİ karşısında Yargı ve Emniyet üç maymunu oynamakla yetinmiyor, haklı ve mağduru kriminalize etme yönüne çabalarını sürdürüyor: Bknz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"