Bir tür yasalar üstü "tecrit ve imha" yöntemiyle mi karşı karşıyayız?

Cezasızlık politikası nefret suçu işleyenlerin elini güçlendiriyor. Devletin en kilit kurumları, belli güç odaklarının kumanda ettiği kullanışlı aparatlara dönüşüyor. 

via alismetarmophosis@blogspot

Vatandaşın etnik kimliğini, inancını, siyasi görüşünü, kadınlığını hedef  alan itibarsızlaştırma düzeneklerinin kaynağı soruşturulmuyor. Onur ve haysiyeti hedef alan, can ve mal güvenliğini tehlikeye atan saldırılar, yapanların yanına kâr kalıyor. Yıllara uzanan itibarsızlaştırma piyasasında rol alanlar ve bu piyasadan nemalananlar Emniyet ve Yargıdaki cemaat/hemşerilik/siyasi parti çıkar ağlarıyla korunuyor. 

Toplumsal barışı tehdit eden cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar ağlarıyla saldırıyorlar

2011-2012 tarihlerinde startı verilen, Ocak 2014'ten sonra nitelikli hale gelen, 2015 Kasım'ında derinliği ve kapsamı artan bir karalama ve iftira kampanyası başlattılar. Birinci dereceden yakınlarımı, kurdukları tezgahlarla benden uzaklaştırdılar. Mahalle aralarında gezen çocuk istismarcısı adi çetelerin konut dokunulmazlığımı ihlal ederek  evimde uygunsuz içerikler ürettiklerini Twitter'a servis ettikleri görüntülerden tesadüfen öğrendim. Zan altında bırakmaya programlı itibarsızlaştırma düzeneklerini kuranlar muhtemelen hikâyesi önceden yazılmış bir kumpasla veya şaibeli bir ölümle beni adım karalanmış biçimde gömmeyi planladılar. Eski eşimin 2016'da evlendiği 3.eşi TMSF avukatlarından Nagihan Gür Altaylı'nın başını çektiği itibarsızlaştırma düzeneklerinde olası bir nefret suçu/saldırısı neticesinde ölümüm halinde maddi manevi çok daha kazançlı çıkacaklardı.  2020 Haziran ayında evimde uzandığım yerde kaynağı muamma bir kimyasal zehirlenme yaşadım. Demek ki artık evlerimizde bile güvende değiliz. 

İTİBARSIZLAŞIRMA SALDIRILARINDA SAĞ VE SOL PARAMİLİTER YAPILANMALARI AYNI ANDA DEVREYE KOYAN "PARALEL DEVLET NETWORKÜ"NÜ KULLANDILAR

Telefonlara ve sosyal medya hesaplarına sızan casus yazılımlarla, Anlık çoklu konum tespitleri yapan yapay zeka programlarıyla ve birbirlerine eklemlenen networklerle saliseler içerisinde bulunduğunuz her yere aleyhinizde ürettikleri manipulatif bilgi ve belgeleri servis eden ve bu işi otomasyona bağlayan düzeneklerle saldırıyorlar.

OCAK 2014*'TEN BU YANA GİTTİĞİM HER YERDE KARŞIMA ÇIKAN İZAHA MUHTAÇ GERİBİLDİRİMLERİ KAYIT ALTINA ALDIĞIMDA, ÇAĞA UYARLANMIŞ HUKUK DIŞI BİR TÜR " TECRİT VE İMHA" YÖNTEMİYLE KARŞILAŞTIM: BKNZ(*Ocak 2014 eski eşim Fatih Kemal Altaylı'nın ayrı eve çıktığı tarihtir)

"Birileri" düğmeye bastı ve Bylock'u misliyle aşan networkler üzerinden itibarsızlaştırma saldırısının PİMİ ÇEKİLDİ.

Ortalığa servis ettikleri manipulatif bilgi ve belgelerle, eş zamanlılık ve eşgal benzerlikleri gibi profesyonel dikkat çeldirmelerle yaptıkları itibarsızlaştırma saldırıları 2014'ten bu yana devam ediyor.

[Yazının devamı için bknz.]






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"