Kurumsal veri bankalarına yüklenen taraflı ve hatalı veri girişleri: Devletin Önyargı Otomasyonu

 via alismetamorphosis@blogspot

DEVLETİN GÖREVİ MAĞDURİYET YARATMAK DEĞİLDİR 

DEVLETİN GÖREVİ MAĞDURİYETLERİ GİDERMEK VE BAŞTA ÇOCUKLAR VE KADINLAR OLMAK ÜZERE TOPLUMUN GÜVENLİĞİ SAĞLAMAKTIR

Yapay Zeka destekli Emniyet/İstihbarat soruşturmalarında algoritmadaki hatalara ek olarak art niyetli dikkat çeldirmelerin devreye girmesiyle sistematik itibarsızlaştırma süreçleri başladı.

"Ön yargı otomasyonu"na dönüşen kurumsal veri bankalarına girilen her bir hatalı bilgi yapay zeka programlarının kullanıldığı Emniyet/İstihbarat soruşturmalarını manipule ediyor. Basit bir davanın İNTERPOL soruşturma aşamasına gelmesinin arka planında bu sistemin art niyetli kişilerce manipule edilmesi yatıyor. Profesyonel dikkat çeldirmelerde muhalif toplum kesimlerini "kolay av" gören paramiliter çeteler devreye giriyor. Çünkü işin bir piyasası var. Gaspçı zihniyetleriyle cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar ağlarıyla kendi paralel ekonomilerini inşa etmiş durumdalar. Mahalle aralarında gezen, paravan kontratlı evleri fuhuş ve fuhuşa yer temini için kullanan adi çetelerle, kara paraların aklandığı sosyal medya hesaplarını yöneten, internet tuzaklarıyla çocukları cezasızlık zırhı olarak kullanan ulus-aşırı siber çeteler koordine çalışıyorlar. 

Manipulatif bilgi ve belge üreterek kişileri zan altında bırakan, nitelikli iftira düzeneklerini otomasyona bağlayan, davaların istihbarat soruşturmalarını mahalleden Trabzonlu Hülya gibi kendi cemaat/hemşerilik ağına bağlı kişi ve adreslere yönlendirerek yargı kararlarını manipule eden bu devasa suç yapılanması takdir edersiniz ki benim şahsi davamı misliyle aşan kamusal bir güvenlik sorununa işaret etmektedir. Kurumlardaki paralel yapılanmalarla bağlantılı kişi ve adresler mercek altına alınmalıdır: Türk Tipi Nomenklatura: BKNZ  

Bana ve aileme yönelik yıllara uzanan kurumsal destekli itibar suikastının arka planından 2014'te boşandığım TMSF personeli Fatih Kemal Altaylı'lının 3.eşi TMSF Yozgat kontenjanından avukat eşi Nagihan Gür Altaylı'nın Yargıdaki  ve troll ağlarındaki kişisel bağlantıları var. İtibarsızlaştırma saldırılarında sosyal medyanın taşeron trolleriyle sınırlı kalmıyorlar. Sosyal ve fiziki çevrenizde ahlaki/bilişsel  kapasitesi zayıf insanları nitelikli iftira düzeneklerine dahil ederek saldırılarını garantiye alıyorlar.

Yapay Zeka destekli istihbarat soruşturmalarında  dikkat çeldiren isim benzerlikleri ve daha fazlası: 

Veri girişleri ve bağlantısal hataların yanı sıra bilinçli dikkat çeldirmelerle kurulan itibar saldırıları neticesinde her şey birbirine girdi. 

* Altaylı soyadı FETÖ'nün Orta Asya Türki Cumhuriyetleri yapılanmasında rol aldığı ve CIA ajanı olduğu iddia edilen Enver Altaylı gibi kilit bir ismin de soyadıdır. Eski eşimin ailesi Samsunlu Altaylılarla hiçbir alakası yoktur. 

* Gezi olaylarının ilk günlerinde mağrip ülkelerine giden Erdoğan, Atatürk Havalimanında bir basın toplantısı düzenlemişti. Eski eşimin de akrabası olan Altaylı soyadlı Reuters muhabirinin sorusuna Erdoğan tepkiyle karşılık verdi. Twitter'da günlerce hükümet yıkılmış gibi "yeni hükümet kabinesi" adıyla servis edilen karikatürize edilmiş kabine listesinin üçüncü sırasında Erdoğan'ın o basın toplantısında azarladığı ALTAYLI soyadlı Reuters muhabirinin ismi vardı. Altaylı ailesinden Celalettin Altaylı duruma hemen müdahale ederek Reuters Muhabiri Birsen Altaylı'nın bütün sosyal medya hesaplarını kapattırdı. Bu durum beni dolaylı olarak hedef tahtasına koyan olaylardan biri oldu. Bir dönem benim de Reuters'da muhabirlik yapmış olmam dikkatleri çeldirmeyi kolaylaştırdı. Google Plus sayfamda aniden olağandışı bir hareketlilik başladı. Google istatistiklerinde sayfalarımın görüntülenme sayısı 12 milyonu buluyordu. Birilerinin Gezi Olaylarıyla birlikte sayfalarımı ve dolayısıyla beni açık hedef haline getirdiği ortadaydı.  Blog'un öncülü Google+ sayfamda Alevi Kürt kimliğim ve muhalif duruşumla haber analizleri yapıyor olmam troll saldırılarını kolaylaştıran bir faktördü. Eski eşimin ve kuzeni Birsen Altaylı'nın akrabası ve azılı bir Kürt düşmanı olan Celalettin Altaylı hedef şaşırtırken bir taşla iki kuş vurmuştu. Algı manipulasyonları ve dijital hilelerle yapılan dikkat çeldirmeleri yıllar içerisinde kayıt altına almaya başladım. O gün bugündür sosyal ve fiziki çevreden başkalarının cürümlerini sürekli olarak benim haneme yazmayı otomasyona bağlayan bir siber saldırı altındaydım.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"