Türkiye bir mafya devleti midir?



Telefonlara casus yazılıp yüklemeleri için çağrı bırakmaları yetiyor: bknz

Cevapsız çağrıya dönüş yaptığınızda "sipariş hattı" ve benzeri bilumum şirketin telesekreter mesajları ile karşılaştığınız, dakikalarca açılmayan hatlar... Siber çetelerin tezgah ve kumpaslarına çalışıyorlar.

BİTMİYORLAR.

Arz/taleple çalışan bir piyasanın hedefindeyim. İtibarsızlaştırma eylemlerini 2012'den itibaren dijital ortama taşıdılar. 2014 Ocak-Şubat aylarından itibaren manipülasyonların dozunu arttırarak peşime troll ağlarını taktılar (Eski eşim Kemal'in evden ayrıldığı zamana denk gelir). "İmha sürecinde" çağrı merkezlerini, Türk Telekom, Emniyet, İstihbarat ve Yargıdaki bağlantılarını, çevrede aleyhimde kullanabilecekleri kişileri eş zamanlı olarak teyakkuza geçirdiler.

2015 gemi azıya aldıkları yıldır.

Siyasi çevrelerin ve Cemaat holdinglerin en pis ayak takımlarını aleyhimde kullandılar, byLock türü iletişim ağları üzerinden harekete geçerek onur ve haysiyetimi, aile şerefimi ayaklar altına almaya programlı sistematik karalama kampanyasını yıllarca yürüttüler.

15 Temmuz 2016 gecesinde darbe kalkışmasının bastırılmasıyla bunlardan açığa çıkanlar kendilerine kaçacak delik aradılar. Ancak Yargı ve Emniyetteki güçlerinin "renklendirme " taktikleriyle korunduğunu kendi davalarımdan bile görebiliyordum.

Evime gizlice girip çıkanlar, kara propaganda için aleyhimde nefret söylemleri üretenler (Aleviliğime "mum söndü" Kürtlüğüme "terörist" diyen yarım insanlar)..
























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"