Küresel Sermayenin Yereldeki İri Taşeron Köpekleri: Adnan Oktar'cılar+Fötö'cüler

"Deliye, Hırsıza, Arsıza İmparatorluk Kurduran Çürümüş Sistem "





"Eğer ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti, toplumu ayakta tutan ortak bütün değerleri değersizleştiren iblisvari yapılanmaları alaşağı etmiyorsa bunun iki nedeni vardır: Ya gücü yetmiyordur ya da bu organize suç yapılarının varlığından medet umuluyordur. Her ikisi de devletin saygınlığına halel getirecek sebeplerdir."

ADNAN OKTAR VE FETÖ GİBİ KÜRESEL SERMAYENİN YERELDEKİ İRİ KÖPEKLERİ VAR OLDUKÇA BU COĞRAFYANIN İNSANI ONURLU VE HUZURLU YAŞAYAMAZ.

Bahse konu organize suç ve terör örgütlerinin bilhassa dinci muhafazakar sermayenin güç kazandığı son yirmi yılda palazlanması, ülkeye kaset/kumpas/şantaj siyasetini sokarak siyasi kaliteyi düşürmeleri, toplumun ortak değerlerine saldırmaları sorgulanmalıdır.


via alemidirius.blogspot

Deliye, Hırsıza, Arsıza İmparatorluk Kurduran Çürümüş Sistem Sorgulanmalıdır

İtirafçı Kedicik: "Hepimizi Pavyon Kadınlarına Benzetti "

"Bu sapık Ankara'da büyümüş. Küçükken hep pavyonların önüne gidiyormuş. Pavyon kadınlarının profili bunun beynine girmiş. Hepimizi o kadınlara benzetti. Belli birkaç doktor var, isimler gizli kaydediliyor, estetikler ona yaptırılıyor. 'Ben istemiyorum' diyemezsiniz... Gazete okurken bile sapık. İki kız, yarı çıplak gazeteyi tutuyor, sayfalarını çeviriyorduk, o da okuyordu. Artık gazeteyi tutmaktan ellerimiz titriyordu ama umursamıyordu. Çoraplarını biz giydiriyorduk. Telefonu eline almıyor, kızlar kulağına tutuyor. Bir dakika geciksen olay çıkarıyor. Ayakkabısını giymeden fön makinesiyle ısıtıyorduk." Haberin Kaynağı




Kadınları kimyasallarla uyuşturma görevini de üstlenen Adnan Oktar'ın doktor müridi Dr. Muhammet Cihat Gündoğdu FETÖ operasyonlarıyla kayyum atanan özel bir hastanede çalışıyordu. Sinsice toplumun altını oyan, insanlık onuruna aykırı adi işlerin görüldüğü FETÖ'den Adnan Oktar Suç Örgütüne uzanan organize suç yapılanması toplumun huzuru ve geleceği, çocuk ve gençlerin sağlığı ve güvenliği için çökertilmek zorundadır. Örgütün Kilit İsimleri Operasyon Sabahı Firar Etti İLGİNÇTİR firari Dr. Cihat Gündoğdu aktif şekilde twitter hesabını kullanmayı sürdürüyor. BİZLER buna paranın "kudreti" diyoruz. Sapkın suç örgütünün para babası firari müritleri ana meslekleri olan adi kumpasları yapmaktan geri durmazlar. 2018 Temmuz operasyonunu tehdit/şantaj/rüşvet ağıyla 1999'daki operasyonunda yaptıkları gibi hasıraltı ederek bu işten de sıyrılmayı kafaya takan örgütün A takımının yapmayacağı pislik, satın almayacağı omurgasız, sızmayacağı devlet kurumu yoktur.

Eğer ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti, toplumu ayakta tutan ortak bütün değerleri değersizleştiren bu iblisvari yapılanmaları alaşağı etmiyorsa bunun iki nedeni vardır: Ya gücü yetmiyordur ya da bu organize suç yapılarının varlığından medet umuluyordur. Her ikisi de devletin saygınlığına halel getirecek sebeplerdir.

Makedonya Kralı II. Filippos'un en güvendiği silah, rüşvet ve ahlâk bozma olmuştur: Altın yüklü bir eşeğin en güçlü hisarı bile kolayca fethedebileceğini söyleyen II. Filippos, her şeyin ücretini biçmişti: Sözlerin olduğu kadar susuşların da...

Dr. Cihat Gündoğdu




Tarkan Yavaş




Kadını pazar malı gibi vitrin malzemesi yapan, kadınlığı dişilikle sınırlayan, kadınları ikinci insan statüsünde görüp ele geçirdiği kadınların iradelerini kırarak aşağılayan zihniyetin taşıyıcısı her bir yapıyla etkin mücadele kadın hareketlerinin ana konularından biri olmalıdır. Ne var ki birçok konuda yüksek sesle kadın hakları savunuculuğu yapan sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler, kadınlığı ayaklar altına alan Adnan Oktar suç yapılanması için tek bir söz söylemiş değildir. İlginç.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"