Neslin Korunmasının Önündeki Engeller


"Çocukları annelerine ve/veya babalarına karşı kullanmak, onları yaşlarına uygun olmayan yasa ve ahlak dışı işlere alet etmek sanırım bir toplumun görüp göreceği en büyük felaket olsa gerek."

via alismetamorphosis.blogspot

Çocuk İstismarcıları Yargılansın




Babanın üç yıldan beri benimle olan iletişimine eşinin marifetiyle blok koymasını fırsat bilen kötü niyetli odaklar, çocuğu kumanda ediyorlar. NET!

Üç yıldır aynı döngü. Ortalama altı ayda bir telefonuna koyduğu engeli açıyor. Bir veya iki görüşmeden sonra bir bahaneyle veya hiç bahane üretmeye bile ihtiyaç duymaksızın tekrar telefon engelini koyuyor.

Bu çocuğu birileri yönlendirip kullanıyor.

Devlete başvurdum çocuğumun telefonuna ve internet hatlarına ilişkin inceleme başlatılması için ancak Savcısından Emniyete kadar sızdıklarını bizzat tecrübe ettim. (2019/31360 no'lu soruşturmanın savsaklanması).

Çocuğumu avucunun içine alan ve daha birçok çocuğu aynı telkin ve yöntemlerle ailelerine karşı kullanan suç networklerinin hâlâ ziyadesiyle aktif olduğunu buradan gerekli birimlere duyurmak isterim.

Çocuklarını annelerine ve/veya babalarına karşı kullanmak ve onları yaşlarına uygun olmayan yasa ve ahlak dışı işlere alet etmek sanırım bir toplumun görüp göreceği en büyük felaket olsa gerek.

Olay kesinlikle münferit bir olay değil. Yapay zeka destekli ileri internet tekniklerine hakim dijital çeteler insanları kumanda edecek yetkinliğe ulaştılar. Bununla ilgili yeterli kanıt var. Mahkeme kararlarını, emniyet soruşturmalarını etkiliyorlar. Network bağlantılarıyla ve yine genelde çocukları kullanarak en akli selim sahibi denebilecek yetişkinleri dahi bu çocuklar üzerinden manipüle edebiliyorlar. Bunu sistematik hale getiren odaklardan bahsediyorum. Bahse konu suç yapılanmalarının eklemlendiği mahalle mafyası türünden uyuşturucu ve fuhuş benzeri çetelerle çıkar ortaklıkları var.

Mesele büyük ve ciddi. Neslin korunması kanununu bile olan bir devlette bunları görmezden gelenler, bir anne olarak somut endişelerimi paylaştığım soruşturma taleplerimi arka arkaya kapatanlar suçun bizzat ortağı sayılmalıdırlar. Ki öyle... Herkese "yemlenebilecekleri" bir boşluk bırakarak derinliğini ve çapını büyüten bu suç yapılanması toplumun habisidir!

Anasından babasından duygusal ve/veya fiziksel olarak kopartılan "başıboş" kalmış çocukların ergenlik öfkelerini yontarak zarar işlerde kullanıyorlar. Buna bir dur demek gerçekten çok güç.Tek başıma bunun mücadelesini veriyorum yıllardır. Son üç yıldır devletin kurumsal desteğini gören suç networklerinin izlerini sürüyorum.

Çocuğumu kumanda edenleri bulmadan bu meseleyi kapatmayacağım. Cezai ehliyeti olmadığı için çocukları kullanan çeteler, sosyopat karakterli tek bir çocuğu kumanda ederek onlarca çocuğu yoldan çıkarıyor. Bunları stratejik bilgisayar oyunlarında kişilik analiziyle kolayca tespit ediyorlar. Adamlar psikologlarla, hackerlerle çalışıyor. Hepsinin izleri ve hatta somut kanıtları mevcut. Ağır hak ihlallerinde rolü olanlar kendilerini korumak için soruşturmaları engelliyor. Benim gibi bu olayın üzerine gidenleri susturup bastırmak için dünyanın en şerefsiz kumpas ve itibar suikastı yöntemlerine sarılıyorlar. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"