Devlet Niçin Var?

via alismetamorphosis.blogspot

Devlet niçin var?

En başta çocuk istismarcıları yargılansın.  Telefonlardaki özel bilgileri ele geçirerek algı mühendisliğinde kullanan profesyonel çeteler ifşa edilsin. Kendi halinde yaşayan insanların hayatıyla oynayan, deepfake ürünlerle insanları hedef tahtasına koyan çetelerden nemalananların da hesap vermesi gerekiyor. Whatsapptan görüştüğüm bir elin parmağını geçmeyen yakın arkadaşım, dostumla paylaşımlarımı formatından koparıp ortalığa servis eden ve GÜYA beni itibarsızlaştırmak için kullanan zavallılarla ben uğraşmak istemiyorum. Hesaplarımı ele geçirerek, adıma hesaplar açarak beni zan altında bırakan sistematik manipülatif paylaşımlara imza atan düşük profilli trollerle de uğraşmak istemiyorum.

Devlet niçin var? Kültürümün değerlerini benimsemiş bir yurttaşım. Düzgün ve dürüst yaşamayı kendisine ilke edinmiş bir yurttaşı korumak devletin görevidir. Yasalar ite kopuğa çalışacaksa devletin bizzat kendisi orman kanunlarının önünü açmış sayılmaz mı?  İtin kopuğun vasiliğini yapmak kabile toplumlarında bile yoktur.

Benim davam belli. Adıma, onuruma ve aile şerefime yönelik ahlaksız kara propagandanın arka planı çıktı. Ocak 2014'de Kemal'in evden ayrılmasıyla birlikte düğmeye basanlar gün gibi ortada. 15 Temmuz Darbe Kalkışmasından hemen sonra TSK'den ihraç edilen bir subayın Kemal'in çalıştığı TMSF'de avukat olan şimdiki eşi Nagihan Gür'ün yakın akrabası olduğu ve adımı karalamaya yönelik bu halihazırda mevcut organize şebekenin kullanıldığı bizim nazarımızsa şüpheye yer bırakmaksızın nettir.  Benimle ve ailemle ilgili saldırılara ilişkin ayrıntılar bizi ilgilendirir. Nitelikli organize suçlarla itibar suikastı yaparak insanları karalamak isteyenlerin nasıl bir network üzerinden organize olduğunu herkes görsün isteriz bknz. Çoluk çocuğa kadar musallat olanların kimlikleri ifşa edilsin. Kimler, hangi vasıtayla nitelikli iftiralarda rol aldıysa yetkili birimlere gider ifadesini verir. Şu sitede aklı başında olan, sevdiğim, güvendiğim bir-iki daire var. Bunlardan biri karşı komşum Alev hanımlar. Başka da kimseye kefil olamıyorum artık.
Yediden yetmişe toplumdaki çözülmenin ve ahlaki erozyonun manzaralarıdır bunlar. Uzun zamana yayılan sistematik ve organize çirkefliğin başka izahı yok!




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"