Olayı çözümlemek ve sorunun ana kaynağını ortaya çıkarmak oldukça basit

- Yıllardır Alis aleyhindeki nitelikli iftiralarda rolü olanlar manipulasyonun kaynağını söyleyecekler. 

- Manipulasyonun kaynağını söyleyemeyenler ise suçun ortağı olduklarını itiraf etmiş olacaklar. 

- Maddi manevi çıkara dayalı organize suç ağı böylelikle çözülecek.  

Olay bu kadar basit. 

Nitelikli iftiraları bir adım öteye taşıyarak, hedefe koydukları kadının on iki yaşından itibaren oğlunu, yetmiş küsur yaşındaki annesini, onun  "orospulukla geçinen bir pedofili" olduğuna inandıracak kadar ileri gitmek, bu iftiraları destekleyecek profesyonel kurgu ve manipülasyonları dizayn ederek ortalığa servis etmek basit suçlar değildir. 

İmaj mühendisliği ve algı manipülasyonunda varılabilecek en son noktaya varan bu şer networklerinde yaşanan ağır hak ihlallerine son darbeyi vuracak kararlılık henüz ortada yok.

Olayın üzerine gitmek sağlam bir irade gerektiriyor. Henüz o seviyeye gelemedik. Kurumsal yozlaşmanın bundaki etkisi büyük.

via elamidirus.blogspot


Dijital Çetenin Başlattığı Örgütlü Kötülüğün Sirayet Etmediği Kurum Kalmamış




Anadolu 11. Aile Mahkemesi Hakimi, devletin kurumsal desteğini arkasına alan nitelikli iftira çeteleri tarafından manipüle edilmekle kalmamış, mağdur bir anneyi mahkeme salonunda yok yere azarlamıştır. Kendileri ne tür bir enformasyon kaynağına güvenerek bu insanlık dışı tavrı sergilediklerini izah etmekle mükelleftirler. İzah etmelerini bekliyoruz. 

[Ufak bir not. Görme engelli Mert Sarı'nın annesinin, hakimin tavrının değiştiği ve davanın seyrinin anne aleyhinde gelişmeye başladığı o duruşmanın sabahında, erken saatlerde Kartal Anadolu Adliye'sinde ne işi varmış? Mahkemeyi manipüle etmek üzere devreye konulan sosyal demokrat/Aydınlıkçı çevreden insanlarla TMSF avukatlarından (Alis'in eski eşinin şimdiki eşi) Yozgatlı Nagihan Gür'ün ve Nagihan Gür'ün başta annesi olmak üzere ailesinden başka insanların, 15 Temmuz'dan sonra TSK'den açığa alınan FETÖ'cü damatlarının bağlantıları var mıdır? Çocuk istismarcısı bu aileyle ilgili herhangi bir yasal sürece hangi gerekçelerle başlanmamıştır. Organize suç çeteleriyle, çocuk istismarcılarıyla, fuhuş ve dijital manipülasyoncularla çıkara işbirliği kuran bu insanları koruyanlar kimdir?) ilginç bağlantılar için bknz.]


"ANADOLU 11.AİLE MAHKEMESİ'NDE görülen velayet davasının seyri benim tanıklarımın dinleneceği duruşmada aniden tuhaf biçimde ters döndü. Hakimin tavırları beni ve avukatımı şaşkınlığa düşürecek biçimde yön değiştirdi. Duruşma sırasında o güne kadarki duruşmalarda objektif bir tavır sergileyen bayan hakim bir anda, salonda sadece bana bakarak adeta bir köpeği azarlarcasına "KONUŞMA! KONUŞMA! KONUŞMA! KONUŞMA!" diye bağırdı. Salon adeta terörize oldu. Herkes donup kaldı. Karar duruşması ise tam bir tiyatroydu. " - alismetamorphoosis.blogspot bknz.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"