Ayrıştırıcı politikaların toplumdaki izdüşümlerine dair notlar



Dijital bataklıkta herkesin namusuna en leş iftiraları atabilecek potansiyele ulaşmışlar





Yarattıkları bataklığı arz taleple çalışan iftira ve manipülasyon pazarına çevirmişler


Herkes gibi benim de facebook, instagram hesabım, whatsappım var. Yıllardır telefonumdaki şifreleri kıran dijital çeteler beni zan altında bırakacak düzeysiz işlere imza attılar. Bunun bütün ayrıntıları kamuoyu önünde tek tek gün ışığına çıkartılmadan bu meselenin peşini bırakmayı düşünmüyorum.

Akılları fikirleri cinsel dürtülerde, fuhuş ve türlü sapkınlıklarda olan bu odakları kumanda edenler kimdir? Kurguladıkları bütün senaryolar baştan sona fuhuş, ensest, pedofili ve cinsellikle alakalı kepaze işler.

Yıllardır beni dışarıda dijital takibe alıp evimi fuhuşa yer temin etmek için kullanan çetelerle, bu çetelerin devletin güvenlik, istihbarat ve adli birimlerdeki uzantılarını bulup yargıya teslim etmek takdir edersiniz ki beni misliyle aşmaktadır.

DEVLET BU KERHANECİ ZİHNİYETİ BESLEYEN YAPILARLA AÇIKTAN MÜCADELE ETMEDİKÇE, MESELEYİ NİHAİ BİR ÇÖZÜME ULAŞANA KADAR NESNEL BOYUTLARIYLA KAVRAMSALLAŞTIRARAK YÜKSEK SESLE DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİM. ÇÜNKÜ KİŞİSEL OLAN POLİTİKTİR!

Düşünebiliyor musunuz, yıllardır sizin hesaplarınıza girerek yeğenlerinizden kırk kat yabancılara kadar ulaşıp her tür çirkefliğe kalkışan, sizi zan altında bırakacak profesyonel ellerden çıkma bilumum uygunsuz manipulatif bilgi ve belgeyi sizin hesaplarınızdan, telefonunuzdan whatsapp hattınızdan sistematik biçimde bir yerlere yollayan, çoluk çocuğu pis işlerde kullanan, yasalardan adeta muaf dijital çeteler insanlara istedikleri her saldırıyı yapabiliyor. Düşük ahlaklı insanların densiz kumpas ve iftiralarının kaydını tuttukça bu çetelerin çalışma sistemini de zaman içerisinde ister istemez öğreniyorsunuz bknz Naci Demirbilek vakası.

BU TOPLUMUN ORTAK DEĞERLERİ VAR(DI). BU DEĞERLERİN DÖNEMSEL ÇIKARLAR UĞRUNA YERLE YEKSAN EDİLMESİNE RAZI OLAN ŞEREFSİZLER KİMSEYE VATAN MİLLET NAMUS DERSİ VERMEYE KALKIŞMASIN!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"