İleri teknoloji ile bilişsel ve ahlaki yönden geri kalmış zihniyetin bileşkesi: Topyekûn Çürüme

"Saldırı biçimlerinin ve itibarsızlaştırma yöntemlerinin sığlığı kadar, bu yöntemlerin alıcısının çokluğu da kitlesel yozlaşmanın işaretleridir. "

via alismetamorphosis@blogspot


Aleviliğime "mum söndü" Kürtlüğüme "terörist" diyen kurumsal destekli yarım insanlarla imtihanım bitmiyor




Ülke hukuksuzluğun, sapkın fuhuş çetelerinin, iftiracıların, Adnan Oktar ve fetö'nün bakiyesi şantaj/kumpas/iftira ağının coğrafyası olduysa...

Deepfake ses ve görüntü teknolojisinin kullanıldığı algı manipulasyonları, yapay zeka programları ve internet teknolojisi siyasi karşıtlıklarda hasımlara yöneltilen en etkin silaha dönüştü. BKNZ. Bu işin piyasasını kuranlar arz/taleple çalışan devasa kirli bir piyasada bizim gibi sıradan insanlara da musallat oluyorlar.

DÜŞMANLIK EDENİN EN HAYSİYETSİZİYLE SAVAŞIYORUZ

Ellerini bile kirletmeden, kendilerine tabi kıldıkları ayak takımını kullanıyorlar.

Saldırıları zihin haritalarını ve iç dünyalarını ele veriyor: Ekseriyetle cinsel obsesyonlar, sapkınlıklar üzerine inşa edilen kurgu ve iftiralarla saldırıyorlar.

Paralel Devlet Yapılanmasından türeyen bu çeteler sosyal ve/veya fiziki çevreden kullanabilecekleri kişileri seçiyorlar. 

Çocuk yaştaki gençleri internet tuzaklarıyla bu suçlara ortak ediyorlar. Üst katımdaki dairelerle ilgili soruşturma talebim ilgili birimlerce bilmediğim sebeplerle kaale alınmadı. Pornografik iniltilerin, uygunsuz işlerin döndüğü, gece geç saatlerde yangın merdiveninden girişlerin olduğu, giren çıkanın belli olmadığı bu dairelerle ilgili tahkikat yapılmadı. Evimde kaynağı muamma kimyasal zehirlenme bile yaşadım. IŞİD zihniyeti burnumuzun dibinde faaliyet yürütüyor. ORTADA BİR IRZ DÜŞMANLIĞI VAR. Dindar geçinen cemaat/hemşerilik ağları fuhuş ve fuhuşa yer temin eden, çocukları istismar eden, konut dokunulmazlığını ihlal eden adi çetelerden medet umuyor.

Devletin en kilit kurumları Acun Ilıcalı Kurgu ve Prodüksiyon şirketi gibi çalışan çetelerin eline mi geçti? 

Beni yıllardır dışarıda dijital takibe alan, çoluk çocuğu kullanarak evime yasa dışı yollarla elini kolunu sallayarak girip uygunsuz içerik üreten, zan altında bırakmaya programlı deepfake/manipulatif bilgi ve belgeleri sosyal ağlara servis eden, eşgal benzerliğini kasting ajansı gibi yöneten, kamusal alandaki kamera kayıtlarını montajlayarak kurgulara dahil eden, bütün bu film ve senaryoları sistematik hale getiren, nitelikli iftira ve itibarsızlaştırmada uzmanlık yapmış kurumsal destekli suç yapılanmasını bulmakla ve çökertmekle mükellef devlet birimleri kime çalışıyor?

Siber çetelerin ülkemizdeki menşei fetö ve Adnan Oktar sapkın tarikatı ve suç örgütüdür. 

Küresel sermayenin yereldeki işbirlikçileri tüm toplum kesimlerinin ortak düşmanıdır. Ulus aşırı siber çetelerle işbirliği kurarak toplumu esir alırlar. Alevi, Sünni, Kürt, Türk, Çerkes, Solcu, Sağcı demeden devletin en kilit kurumları da dahil her yere sızarak toplumun kanını emerler. Siyasi ikbal uğruna bunlardan medet umanlar zavallıdır. 
 Ülkeyi "UÇKUR SİYASETİNE" mahkum eden lokomotif örgüt: Adnan Oktar Suç Yapılanması: Bknz.

Telefonlara casus yazılıp yüklemeleri için çağrı bırakmaları yetiyor: bknz

Bitmiyorlar

Haysiyet cellatlığı ve "İmha süreçlerinde" çağrı merkezlerini, Telekom şirketlerindeki, Emniyet, İstihbarat ve Yargıdaki bağlantılarını kullanıyorlar: Türkiye'de Telefon ve İnternet güvenliği: Sektörle ilgili Etik ve Yasal Sorunlar: Bknz.

Benim gibi kendi halinde yaşayan, evladı için mücadele eden birine cemaat/hemşerilik networkleri üzerinden saldıranların arka planında bunlar var. Emniyet ve Yargı gibi kilit birimlerde ByLock vari networklerle çalışıyorlar.

2015'te gemi azıya aldılar

15 Temmuz 2016 gecesinde darbe kalkışmasının bastırılmasıyla bunlardan açığa çıkanlar kendilerine kaçacak delik aradılar. Ancak Yargı ve Emniyetteki güçlerinin "renklendirme " taktikleriyle korunduğunu kendi davalarımdan bile görebiliyordum.

Aleviliğime "mum söndü", Kürtlüğüme "terörist" diyen yarım insanlar

Evime yıllarca yasa dışı yollarla girip çıkanlar, kara propaganda için aleyhimde nefret söylemleri üretenler, beni dışarıda dijital takibe alanlar, nitelikli iftiralarda oğlumun akranı ikiz kızları Duru ve Ece dahil anneleri Trabzonlu Hülya gibi insanlar devlette köşe kapmış belli güç odakları tarafından yönlendirilip korunuyorlar. Benim oğlum ise üç buçuk yıldır annesinin evine bu insanların kurduğu ahlaksız iftira tezgahları yüzünden uğramıyor. Ne tür insanlar bilmiyorum ama kızları Duru'nun adını bile duyunca oğlumun şalterleri atıyor, çocuğun rengi değişiyor.

Sosyopatlar en iyi manipulatörlerdir

İyi manipülatörler sadece yetişkinler arasında değil çocuklar arasında da mevcutlar. Sosyopat kişilik özellikleri sergileyen ve rehabilite edilmeyen çocuk çürük incir gibidir. Bulunduğu ortamdaki akranlarını peşinden sürükler. Çürük incir bir çuval inciri berbat eder. Manipülatör çocuklar da öyledir. Emniyet ve İstihbarata sızan sapkın siber çeteler bu çocukları organize işlerde kullanıyorlar (Kurumsal destekli çocuk istismarı).  

ÖZETLE: 

Çocuğuma kadar bulaşan, toplumun farklı kesimlerini, en kilit devlet kurumlarını örümceğin ağları gibi kendi çıkar ilişkilerine bağlayan organize suç çetelerine eklemlenen siber çetelerle kendimiz kendi yöntemlerimizle mücadele edeceksek: SAHİ, DEVLET NİÇİN VAR?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Henüz 13 Yaşındaki Berfin Demir'in İntiharı Araştırılsın!

Kürt Ulusal Marşı "Ey Reqîp"